Betrouwbare en ervaren (ouderen) buddy in Leidschendam gezocht?

Boek een gescreende hulp voor slechts € 13,95 per uur eenvoudig online

Steeds meer senioren blijven langer alleen thuis wonen. Kinderen hebben een druk leven en wonen niet om de hoek. Ook wordt het lastiger om vrienden en kennissen regelmatig te zien. Eenzaamheid sluipt erin en veel ouderen zitten in een sociaal isolement.  

Dora Dora hulp aan huis probeert hierbij een helpende hand te bieden. Doordat Dora Dora hulp aan huis via het platform (ouderen) buddy's oftewel gezelschapsmaatjes aanbiedt, proberen wij ouderen te ondersteunen op sociaal gebied. De (ouderen) buddy onderneemt samen met u, uw moeder en/of vader activiteiten. U kunt hierbij denken aan: samen naar het buurthuis, op een terrasje een kopje koffie drinken, een gezellig uitje, maar de buddy kan ook met u mee naar de huisarts of samen met u een boodschapje doen. Een afspraak hoeft uiteraard niet altijd buiten de deur plaats te vinden. Onze buddy’s vinden het ook heel leuk om gezellig bij u thuis af te spreken en bijvoorbeeld samen een spelletje te doen of gewoon gezellig te kletsen. Misschien bent u wel op zoek naar iemand die u kan assisteren tijdens het koken en daarna ook nog fijn blijft eten? U kunt zelf met uw buddy bespreken wat u precies wilt en verwacht. 

Bij Dora Dora vindt u voor slechts € 13,95 per uur een ervaren, gescreende en betaalbare (ouderen) buddy.

Wij hebben bij u in de buurt zelfstandige (ouderen) buddy's geselecteerd die onder de regeling dienstverlening aan huis hun diensten aanbieden en bieden u een online platform aan waarop u snel en gemakkelijk een geschikte (ouderen) buddy kunt boeken.

U kunt uw (ouderen) buddy eenmalig maar ook wekelijks of tweewekelijks boeken. Alle (ouderen) buddy's zijn uitgebreid gescreend en overhandigen altijd een verklaring omtrent het gedrag. Bij Dora Dora zit u niet vast aan een abonnement of contract en wij rekenen ook geen verborgen kosten. U betaalt alleen voor de gewerkte uren € 13,95 per uur. Betalingen worden online geregeld, iedere maand ontvangt u een factuur en deze wordt betaald via een bankoverschrijving of een automatische incasso.

Na afloop van iedere afspraak geven wij u de mogelijkheid om de (ouderen) buddy zelf te beoordelen. Dit alles om u de beste ervaring te bieden op het gebied van hulp aan huis.

Zo regelt u een (ouderen) buddy in Leidschendam

1. Kies een dienst edit

Vul uw postcode in, kies een dienst en geef aan hoelang u wilt dat de hulp langskomt

2. Kies een datum en tijdstip edit

Selecteer op welke dag en tijdstip u graag wilt dat de hulp langskomt

3. Vind een betrouwbare hulp edit

Wij koppelen u aan een gescreende en ervaren hulp en u kunt gaan genieten

Vraag hier uw (ouderen) buddy aan uit Leidschendam

Laden...

Wat kost een (ouderen) buddy in Leidschendam?

Eenmalig, wekelijks of tweewekelijks
€13,95 per uur all-in
Ervaren en gescreende hulpen
Één prijs voor alle hulpen
Geen bijkomende kosten
Flexibel en vrijblijvend
Wekelijks of tweewekelijks: altijd dezelfde hulp

Wat kost een particuliere (ouderen) buddy in Leidschendam? Bij Dora Dora hanteren wij een vaste uurprijs en worden er geen extra service of boekingskosten in rekening gebracht. Wij hanteren één prijs voor een (ouderen) buddy, namelijk € 13,95 per uur. U bepaalt zelf hoe vaak en voor hoeveel uur u een (ouderen) buddy wilt en wanneer de (ouderen) buddy langskomt.

Gezelschapsmaatjes - eenvoudig geregeld!

Het vinden van een gezelschapsmaatje is via Dora Dora eenvoudig online te regelen. Vul uw postcode in, kies een dienst en geef aan hoelang u wilt dat de hulp langskomt. Selecteer daarna op welke dag en tijdstip u graag wilt dat de hulp langskomt. Wij controleren welke gezelschapsmaatje beschikbaar is en versturen uw aanvraag naar de hulp bij u in de buurt. Vul bij het maken van een boeking de volgende gegevens in:

  • Persoonlijke gegevens, regelmatigheid
  • Datum en tijdstip van de afspraak
  • Eventuele opmerkingen
  • Betaal via een automatische incasso of bank overschrijving

Vraag hier uw gezelschapsmaatje aan uit Leidschendam

Laden...

Contact

U kunt met ons contact opnemen middels onderstaand contactformulier of kijk voor
uw vragen bij de veelgestelde vragen, waarschijnlijk staat uw vraag hierbij.

Neem contact op met Dora Dora hulp aan huis
Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Uw bericht*
captcha


Dora Dora hulp aan huis

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:00 uur

Email
info@doradora.nl
Adres
Lekdijk 162
2865 LH Ammerstol
Bedrijfsgegevens
Facebook: klik hier
Kvk nummer: KvK 54314100
Btw nummer: 209369541B01