Over ons

Op een dag in Den Haag in 2015 was ik – Eline – via verscheidende platformen op zoek naar een schoonmaakster voor mijn opa Jan. Hij had net een nieuwe heup gekregen en bleek als zelfstandige man opeens hulp nodig te hebben. Daarnaast verdiende hij een bovengemiddeld inkomen, waardoor hij geen recht had op subsidies en ondersteuning uit de gemeente.

Na samen een keuze gemaakt te hebben, zou er een paar dagen later een schoonmaakster bij Jan langskomen. Op de dag van de afspraak zat ik samen met Jan vol verwachting te wachten, maar helaas kwam de schoonmaakster niet opdagen. Bij een tweede poging ging het weer mis en kregen wij een berichtje dat de hulp helaas moest afzeggen.

Uiteindelijk moesten we genoegen nemen met iemand voor € 20,- per uur via een gemeentelijke organisatie. Deze schoonmaakster kon niet onder het bed zuigen of bukken. Bang om geen hulp meer te krijgen of te vinden, durfde Jan geen klacht hierover in te dienen.

Door dit voorval kwam ik op het idee: een eenvoudig platform voor mensen die het druk hebben, maar ook voor ouderen. Een platform die particulieren koppelt aan hulpen die van tevoren een uitgebreide screening hebben doorstaan en kwaliteit willen bieden voor een betaalbare prijs. Waar vervanging snel geregeld is en die hulpen een plek biedt om op een flexibele nieuwe manier geld te verdienen.

Ik wil persoonlijk, maar ook toegankelijk zijn met oog voor de vraag van de particulier en de hulp.

Het idee – wat begonnen is met een platform voor alleen maar schoonmaaksters/strijksters – is inmiddels uitgegroeid naar een one-stop-platform voor alle diensten in en om het huis. Of het nou gaat om een schoonmaakster, strijkster, tuinhulp, klushulp, kookhulp, buddy, kinder- of dierenoppas, bij Dora Dora doen wij ons best om de juiste hulp te vinden die u zoekt!

Alles is bij Dora Dora mogelijk; wij maken gebruik van technologie om mensen te bieden wat ze willen, wanneer ze willen en dat op een eenvoudige manier. Bovendien kan men ook gewoon via de telefoon een afspraak inplannen, indien er geen gebruik wordt gemaakt van het wereldwijde web.

Dora Dora hulp aan huis edit

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:00 uur

Telefoonnummer
Zuid-Holland: 088 436 08 20
Email
zuidholland@doradora.nl
Adres
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag

Bedrijfsgegevens
Facebook: klik hier
Kvk nummer: KvK 54314100
Btw nummer: 209369541B01