Word flyeraar

Wij zijn voor een korte periode op zoek naar huis-aan-huis flyeraar/folderbezorger. Als flyeraar/folderbezorger verspreid je flyers/folders in wijken in jouw stad.

Als bezorger ben je een belangrijke speler bij Dora Dora hulp aan huis, jij zorgt er immers voor dat de flyers binnen een afgesproken tijd bij de huishoudens in de brievenbus liggen. Voor die verantwoordelijkheid word je prima beloond. Gemiddeld loop je 3 uur per keer, een ideale bijbaan voor naast je opleiding/school of voor in je vakantie.

Beschrijving:

Flyers/folders bezorgen bij jou in de buurt:
Als folderbezorger bezorg je in buurten bij jou in de stad, dit zal iedere keer een andere buurt zijn. De flyers/folders en pakbon met jou verspreidingsgebied haal je op bij je begeleider op een afgesproken verzamelpunt. Dit is ook je start punt van je flyer/folderwijk die dag. Na afloop verzamel je je weer bij het verzamelpunt en overhandig je de overgehouden flyers/folders en de pakbon aan de begeleider.

Flyers/folders bezorgen mag je al vanaf 13 jaar. Voor 13- en 14- jaar gelden wel een aantal speciale regels.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die woonachtig zijn in de volgende woonplaatsen en omgeving:

– Den Haag
– Rotterdam
– Capelle aan den IJssel
– Dordrecht
– Barendrecht
– Schiedam
– Berkel en Rodenrijs
– Zoetermeer
– Gouda
– Bodegraven

*
Je bepaalt zelf hoeveel en welke dagen je flyers/folders rond brengt. Dit kan dus 1 dag zijn of de gehele periode.

Aantrekkelijke verdiensten:
Wij bieden je een goed salaris voor het bezorgen van de flyers/folders. Het lopen van een flyers/folderwijk neemt gemiddeld 3 uur in beslag. Hierdoor heb je in je vakantie nog genoeg tijd om leuke dingen te doen met je vrienden. Je krijgt per maand betaald. Dit is altijd op de eerste dag van de volgende maand. Als je begint ontvang je een bezorgmap en bezorgovereenkomst. In de bezorgmap staan alle belangrijke afspraken die wij met elkaar maken en een uitleg over je werkzaamheden.

Geïnteresseerd?
Ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn of wil je meer informatie? Lijkt dit jou interessant?

Reageer dan met jouw motivatie!

Meld je aan
Voornaam*
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Email*
Telefoonnummer*
Leeftijd*
Dagen* madiwodovrzazo
Motivatie*
captcha