In 3 stappen een betrouwbare, gescreende en ervaren hulp

Altijd een hulp bij u uit de omgeving

1. Kies een dienst

Vul uw plaats in, kies een dienst en geef aan hoelang u wilt dat de hulp langskomt

2. Kies een datum en tijdstip

Selecteer op welke dag en tijdstip u graag wilt dat de hulp langskomt

3. Vind een betrouwbare hulp

Wij koppelen u aan een gescreende en ervaren hulp en u kunt gaan genieten

FAQ

Hoe werkt Dora Dora?
Dora Dora hulp aan huis is een one-stop-shop, één compleet online platform voor het koppelen van huishoudens en gescreende hulpen. U kunt hierbij denken aan schoonmaaksters, strijksters, tuinhulpen, klushulpen, (ouderen) buddy’s, kookhulpen, kinder- en dierenoppas. Voor slechts € 13,95 per uur heeft u een ervaren en gescreende hulp bij u uit de buurt. Wij hebben in Nederland zelfstandige hulpen geselecteerd die onder toepassing van de regeling dienstverlening aan huis hun diensten aanbieden. Alle hulpen die zich aanmelden op ons platform doorlopen een uitgebreide screening, daarnaast kunt u na iedere afspraak de hulp beoordelen. Dit alles om u de beste ervaring te bieden op gebied van hulp aan huis. Het maken van een boeking is erg eenvoudig:

1. Selecteer uw plaats, kies een dienst en kies hoelang u wilt dat de hulp langskomt.
2. Kies uit de mogelijke momenten een datum en tijd.
3. Vul uw persoonlijke gegevens in, kies de regelmatigheid van de hulp en verstuur uw aanvraag.
4. Zodra uw aanvraag is geaccepteerd, ontvangt u een bevestiging en zal de hulp op de afgesproken datum en tijd bij u aanwezig zijn.
5. U kunt gaan genieten. U betaalt pas na afloop per automatische incasso of bankoverschrijving.

Wat is een gescreende hulp?
Iedere hulp moet bij Dora Dora een uitgebreide aanmeldingsprocedure doorlopen voordat hij/zij van het platform gebruik kan maken. Tijdens de aanmeldingsprocedure worden aan de hand van een CV de werkervaring en motivatie besproken en wordt er gekeken of de juiste kennis in huis is op de werkzaamheden uit te voeren, daarbij is een goede beheersing van de Nederlandse taal natuurlijk essentieel. Daarnaast dient de hulp altijd een verklaring omtrent het gedrag te overhandigen.

Eenmalig, wekelijks of tweewekelijks?
U kunt kiezen tussen eenmalige, wekelijkse of tweewekelijkse hulpen. Wanneer u kiest voor wekelijkse of tweewekelijkse hulp zorgen wij dat een vaste hulp bij u wordt ingedeeld. Komt een ingeplande afspraak een keer niet uit voor u of de hulp, dan kunt u dit met elkaar bespreken. U betaalt alleen als de hulp heeft gewerkt.

Vind alle antwoorden

Vraag een hulp aan

Laden...